Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Aktuellt

 • Välkommen till ett nytt läsår i Haninges skolor!

  Nu välkomnar vi våra elever till ett nytt läsår i Haninges skolor. Höstterminen 2023 börjar måndagen den 21 augusti.

 • Vi inviger Vega skola & aktivitetshus

  Nu öppnar Vega skola & aktivitetshus. Här har vi samlat skola, kultur och fritid i samma hus. Missa inte den stora invigningsfesten!

 • Molly Hammar, Niklas Strömstedt, Oscar Zia och Jelassi på Haningedagen 2023

  Lördag den 16 september bjuder vi på det bästa Haninge kan med välkända artister, dans- och musikupplevelser med lokala stjärnskott och smakfestival med tillagad av välkända matprofiler.

 • Intensivsimskola i sommar

  Anmäl ditt barn till intensivsimskola i sommar. Haninge erbjuder simskola på Höglundabadet och i Torvalla simhall. Fortfarande finns platser kvar.

 • Stöd för barn och unga under sommarlovet

  Sommarlov kan vara härligt – mer tid hemma och mer tid med familjen. Men alla barn är inte trygga hemma. För barn som lever i familjer med exempelvis missbruk eller psykisk ohälsa kan en lång sommar innebära att vara helt utan trygghet från andra vuxna. Men det finns stöd och hjälp att få!

 • Vad gör din tonåring på skolavslutningen?

  Som vuxen finns det en hel del du kan göra för att din tonåring ska få en fin och minnesvärd skolavslutning. Det är viktigt att du pratar med din tonåring och andra vuxna om hur skolavslutningen ska firas.

 • Tack alla ni som kom till researchED 2023

  Lördagen den 6 maj arrangerade Haninge kommun den internationella skolkonferensen researchED. Här samlades över 500 personer, främst från skolvärlden för att lära, mötas och inspireras av prestigefyllda forskare och föreläsare från hela världen. På konferensen var flera utställare på plats och här serverades även god lunch och härlig gofika.

 • Båtsmansskolan läggs ner

  Till höstterminen 2023 kommer Båtsmansskolan att läggas ner. Det bestämde Haninge kommuns politiska majoritet under ett möte i grundskolenämnden onsdag den 19 april.

 • Haninge kommun håller i den internationella skolkonferensen researchED Scandinavia 2023

  Haninge kommun kommer för sjätte gången stå värd för den prestigefyllda internationella skolkonferensen researchED Scandinavia 2023. På konferensen medverkar nationella och internationella framstående talare inom skolutveckling. Konferensen riktar sig till alla som är intresserade av den senaste forskningen inom skola och pedagogik. Nytt för i år är att ett flertal föreläsningar vänder sig till vårdnadshavare.

 • Kvarnbäcksskolan i Jordbro ska renoveras

  En modernt upprustad skola med nya ytskikt och ett helt nytt skolkök är vad som väntar eleverna på Kvarnbäcksskolan höstterminen 2024.

 • {{item.Title}}

  {{item.Title}}

  {{item.LastModifiedString}}

  Kategorier: {{category.Title}}
  {{tag.Name}}